FriBalance Logo
Groots in financiële dienstverlening

Efficiënt en fiscaal optimaal

Welkom bij FriBalance. FriBalance is een accountantskantoor voor het MKB en de zzp-er. Wij bieden u dienstverlening op maat en zijn actief in een groot aantal branches. Wij werken grotendeels online samen met onze klanten, maar blijven ook altijd telefonisch bereikbaar voor vraagstukken die nu eenmaal sneller gaan als je elkaar even spreekt.
Onze werkwijze ten aanzien van uw financiële processen hebben wij opgedeeld in de volgende vier pijlers: Financiële administratie, perioderapportering, jaarrekeningen en belastingaangiften en de personeelsadministratie.
Wanneer deze vier processen goed zijn geregeld heeft u tijd om u bezig te houden met de ambities van uw onderneming! Plannen maken of groeispurts bijbenen zijn nu eenmaal sneller te realiseren als de financiële informatievoorziening snel en accuraat is. Wij helpen u hier graag bij!

Advisering

Wij doen veel meer dan alleen de boekhouding, fiscale aangiften en het samenstellen van jaarstukken. Wij kijken samen met MKB-ondernemers naar de toekomst, zakelijk en privé. Wat zijn uw ambities, waar liggen valkuilen en kansen, en hoe zorgen we ervoor dat alles goed geregeld en verantwoord is: wij vragen door en rekenen u voor.

Dilemma’s over rechtsvormkeuze bij de start van uw onderneming. U heeft financiering nodig voor uitbreidingsplannen of wilt met een partner in zee. Of groei en uitbreiding van uw onderneming vragen om een herstructurering. Het kan ook zijn dat u wilt stoppen met uw onderneming en uw bedrijf wilt overdragen aan een opvolger.

Er zijn allerlei scenario's denkbaar en alles heeft economische, juridische en/of fiscale consequenties. Veel zaken hebben wij al vaker bij de hand gehad en wij kunnen u helpen een maatwerk oplossing te vinden voor uw situatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

MKB Accountant

In onderstaand filmpje leggen wij u uit waarom u zou kiezen voor een MKB Accountant.


FriBalance
Croleskwartier 23
8651 HB IJlst
(0515) 532261
06 15117976
info@fribalance.nl