FriBalance Logo

Personeelsadministratie

Sinds enige jaren hebben wij de personeelsadministratie van onze klanten uitbesteed aan het salarisverwerkingskantoor PVExpert. Zij stellen de periodieke verloningen van uw personeel digitaal ter beschikking via de NMBRS portaal. U logt in als werkgever en uw personeel kan inloggen als werknemer.

Als werkgever houdt u altijd de regie over de aanlevering van mutaties en wanneer u de loonstroken ter beschikking stelt. PVExpert ondersteunt u bij het voldoen aan wet- en regelgeving, waarmee u te maken hebt als uw personeel in dienst neemt. Belangrijk hierbij is bijvoorbeeld een compleet personeelsdossier. Ontbreken hierin zaken, dan loopt u als werkgever allerlei risico’s. De portaal biedt u de mogelijkheid om uw personeelsgegevens online te beheren en uw waarschuwingssignalen te geven, wanneer bijvoorbeeld arbeidscontracten moeten worden verlengd of beëindigd.

Meer weten over PVExpert, de functionaliteiten van de portaal en handige instructiefilmpjes: PVExpert.

Voor vragen over de aanname en ontslag van personeel, conflictsituaties en andere bijzonderheden kunt u altijd in overleg treden met FriBalance. Vaak kunnen wij u direct van dienst zijn, soms is het handig een arbeidsrechtdeskundige in te schakelen, soms uw branche organisatie en een andere keer uw arbodienst. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

FriBalance
Croleskwartier 23
8651 HB IJlst
(0515) 532261
06 15117976
info@fribalance.nl