FriBalance Logo
Sparringpartner voor het MKB

Advisering

U wilt als ondernemer kunnen rekenen op uw accountant. Dat geldt zeker voor MKB-ondernemers. Want of je nou een start-up bent of een gevestigd familiebedrijf, internationaal opererend of geworteld in je eigen regio, klaar voor uitbreiding of op zoek naar opvolging: iedere ondernemer moet kunnen vertrouwen op een breed, deskundig advies en een kritische blik. Met FriBalance haalt u als ondernemer zo’n sparringpartner in huis.

Bij FriBalance kunt u terecht voor advisering rondom de financiële, juridische en fiscale aspecten van uw onderneming of privé situatie. Wanneer u de verwerking van uw administratie en het samenstellen van het jaarwerk bij ons hebt ondergebracht zal veel van deze advisering spontaan plaatsvinden tijdens de periodieke contactmomenten.

Er kunnen zich echter ook situaties voordoen die meer tijd en aandacht vragen. Hiervoor gaan we om de tafel zitten en gaan op zoek naar de beste oplossing. FriBalance is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep; een vakorganisatie voor kleinere accountantskantoren. Op deze manier kunnen we u ook van dienst zijn op gebieden die niet dagelijks voorbij komen en die specialistisch kennis vereisen.

Dan bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening!

FriBalance
Croleskwartier 23
8651 HB IJlst
(0515) 532261
06 15117976
info@fribalance.nl