FriBalance Logo
Bij ons groeit het beheer van uw financiën u niet boven het hoofd!

Securelogin

U ontvangt bericht per email als er een document voor u klaar staat. U kunt het document benaderen via de knop in het emailbericht.

Hoe werkt het met aangiften omzetbelasting?

De aangifte omzetbelasting wordt ter informatie verzonden, u ziet in de mail direct of u geld terug krijgt of moet betalen. Indien u moet betalen, kunt u dat direct vanuit de mail met één klik op de knop doen met iDEAL.

Hoe werkt het met aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting?

Deze aangiften vereisen uw goedkeuring en hierbij krijgt u geen betaallink. U betaalt (of ontvangt) de belasting pas als u een aanslag van de belastingdienst ontvangt. Om de aangifte of document te kunnen bekijken, ontvangt u, na het klikken op de link in de email, een SMS code waarmee u veilig en makkelijk kunt inloggen. Vervolgens kunt u de goedkeuren als u akkoord bent, zodat deze wordt verzonden naar de belastingdienst.

Hoe werkt het met jaarrekeningen en publicatierapporten?

U krijgt de jaarrekeningen aangeboden samen met de bevestiging bij de jaarrekening. Deze documenten moeten worden getekend door de directie/eigenaar en/of bestuurders afhankelijk van de rechtsvorm. Een ieder kan deze documenten tekenen met behulp van de knop in de mail en het sms-bericht. Het publicatierapport voor BV's wordt in een apart bericht aangeboden, zodat hier maar een bevoegd persoon digitaal akkoord mee hoeft te gaan. Omdat er binnen 8 dagen na vaststelling van de jaarrekening moet zijn gedeponeerd is het vaak handig dat maar een persoon dit regelt.

Het uitwisselen van bestanden?

U kunt uw vertrouwelijke bestanden eenvoudig uploaden via de link: https://fribalance.securelogin.nu/upload

FriBalance
Croleskwartier 23
8651 HB IJlst
(0515) 532261
06 15117976
info@fribalance.nl