FriBalance Logo
Wat komt er allemaal op u af? Laat u niet verrassen.

Vervanging clientenportaal Pinkweb voor SecureLogin

Om u als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben we gekozen voor een nieuwe manier voor het versturen van aangiftes en documenten zoals jaarrekeningen, opdrachtbevestigingen etc. Hiermee kunnen we u snel voorzien van de juiste informatie en kunt u met een paar klikken op de knop uw aangifte of document bekijken, indien gevraagd goedkeuren, en direct betalen via iDEAL betalen indien het een aangifte omzetbelasting betreft.

Hoe werkt het?

Sommige aangiftes vereisen uw goedkeuring, andere ontvangt u alleen ter informatie. In beide gevallen ontvangt u hiervan een mail.

Indien de aangifte ter informatie wordt verzonden, ziet u in de mail direct of u geld terug krijgt of moet betalen. Indien u moet betalen, kunt u dat direct vanuit de mail met één klik op de knop doen met iDEAL.

Vereist de aangifte uw goedkeuring, dan ontvangt u twee emails. De eerste is om de aangifte goed te keuren en in de tweede staat alle informatie die u nodig hebt om uw belasting te betalen (inclusief een iDEAL link voor de omzetbelasting).

Om de aangifte of document te kunnen bekijken, ontvangt u, na het klikken op de link in de email, een SMS code waarmee u veilig en makkelijk kunt inloggen.

Bestanden versturen naar FriBalance?

Dat kan ook op een veilige manier. Upload deze naar mijn webportaal via onderstaande link; ik kan ze dan eenvoudig vinden onder uw account:

https://fribalance.securelogin.nu/upload

FriBalance
Croleskwartier 23
8651 HB IJlst
(0515) 532261
06 15117976
info@fribalance.nl