FriBalance Logo
Bij ons groeit het beheer van uw financiën u niet boven het hoofd!

Financiële administratie

Iedere onderneming heeft er mee te maken: de boekhouding. Voor de één een noodzakelijk kwaad en voor de andere een leuke uitdaging. Hoe u het ook organiseert, het moet er toe leiden dat u voldoende inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming krijgt en u tevens in staat stellen om aan uw wettelijke en fiscale verplichtingen te voldoen.

FriBalance kan u hierbij van dienst zijn. Het meest ideaal hiervoor is samenwerken via een online boekhoudpakket. Wij hebben ervoor gekozen gebruik te maken van Snelstart Online.
Er zijn verschillende abonnementsvormen die passen bij de verschillende soorten ondernemers en ook passen bij de mate waarin u de boekhouding zelf wilt doen. De een wil dat de accountant zo nu en dan eens over de schouder meekijkt, maar doet vooral de meeste zaken zelf. De ander wil de complete administratie laten bijhouden door haar boekhouder/accountant. En dan heb je nog alle vormen van samenwerking die hier tussen in liggen. Onze intentie is altijd om in overleg met de klant te zoeken naar de vorm van samenwerking die voor de klant het beste werkt. Wij zijn flexibel!

Tussentijdse rapportages zijn met een online pakket eigenlijk niet meer nodig. U beschikt over een dashboard waarin u op elke moment van het jaar uw omzet- en resultaatontwikkeling in cijfers en grafiekjes kunt volgen! Dit staat of valt uiteraard wel met de kwaliteit van de input. En daar komen wij om de hoek kijken.

Meer weten over Snelstart Online?

FriBalance
Croleskwartier 23
8651 HB IJlst
(0515) 532261
06 15117976
info@fribalance.nl